تحریم‌ها مانع دسترسی به برنامه‌هایی شده که جلوی حمله سایبری را می‌گیرند

هورنیوز – سیدرضا شهرستانی در مورد جزییات حمله سایبری به فولاد خوزستان اظهار داشت: شاهد این اتفاقات در تمام بخش‌ها هستیم و هرچه تکنولوژی به روزتر می‌شود وابستگی به سیستم‌های هوشمند و ارتباطی قوی تر و سنگین‌تر می‌شود.

 

وی با بیان اینکه حمله سایبری برای شرکت‌های دیگر هم اتفاق می‌افتد اما در ابعادی که برای فولاد مبارکه یا فولاد خوزستان رخ داده، نبوده‌اند، ادامه داد: اینها هم فایروال‌هایی هستند که همواره در بخش‌های مختلف شاهد حمله های سایبری هستیم و مهم این است که امنیت سیستم‌ها به روز شوند و قدرت آنها بالا برود.

 

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران درباره ابعاد حمله سایبری به فولاد خوزستان گفت: اگر هک به لایه‌های بیشتری نفوذ کند به طور قطع در بخش تولید اثر گذار خواهد بود اما آنچه که از حمله سایبری به فولاد خوزستان اطلاع دارم این است که هک به سایت‌های تولیدی نتوانستند نفوذ پیدا کنند. سایت‌های تولید در لایه‌های درونی با امنیت قوی تری هستند که این حمله سایبری به این لایه‌ها نرسیده‌ است.

 

شهرستانی تاکید کرد: هم فولاد خوزستان هم فولاد مبارکه در حمله های سایبری، سریعا متوجه این اقدام شدند و تمام ارتباطات خود را با دیتای خارجی قطع کردند که لایه های تولید با این مشکل مواجه نشوند.

 

وی با اشاره به راهکار جلوگیری از حمله های سایبری گفت: راهکار این است که فایروال های جدید وارد سیستم‌های صنعت شوند چراکه هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند، قدرت برای حمله سایبری افزایش پیدا می کند برنامه نویسی هایی که انجام می شود می تواند هوشمندانه عمل کند و سیستم را هک کند.

 

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ادامه داد: مشکل ما این است که دسترسی به فایروال‌ها تحت لایسنس نداریم و به علت تحریم‌ها به برنامه هایی که جلوی هک و حمله سایبری را می‌گیرند دسترسی نداریم و نمی توانیم سیستم های به روز شده را به کار بگیریم. از این رو باید متکی به دانش‌های فنی داخلی باشیم و البته این می‌تواند فرصتی برای شرکت‌های دانش بنیان داخلی باشد که بتوانند در این زمینه فعال شوند و درآمد خوبی هم کسب کنند.

https://vaghayesanat.ir/706122کپی شد!
47