دروغ‌فروشی در بازار مسکن آنلاین/ فایل‌هایی که وجود خارجی ندارد؛ رگولاتور «بازار آنلاین» کیست؟

فایل‌های پوچ در بازار مسکن آنلاین، «تهدید جدی» برای متقاضیان خرید خانه در تهران محسوب می‌شود که می‌تواند «تنها اندوخته خانه‌اولی‌ها برای صاحب‌خانه شدن را برای همیشه به باد دهد.

وقایع صنعت – فایل‌های پوچ در بازار مسکن آنلاین، «تهدید جدی» برای متقاضیان خرید خانه در تهران محسوب می‌شود که می‌تواند «تنها اندوخته خانه‌اولی‌ها برای صاحب‌خانه شدن» را برای همیشه به باد دهد.

نبود فیلترهای فنی، کارشناسی و حقوقی در بازار مسکن آنلاین که می‌تواند به شکل خودکار، فایل‌های پوچ را از فایل‌های واقعی تشخیص بدهد و جلوی «خسارت سنگین مالی» برای مخاطبان(خریداران) این بازار را بگیرد، باعث شده برخی ارایه‌دهندگان فایل فروش آپارتمان، از شگردهای خاص برای «قالب کردن ملک» به مشتری بهره ببرند.

هم‌اکنون در بازار مسکن آنلاین، «واحد مسکونی نوساز در منطقه ۲۲ تهران» با قیمت مترمربعی ۳۸ میلیون تومان عرضه شده است.

این در حالی است که «میانگین قیمت هر مترمربع آپارتمان در منطقه ۲۲» طبق داده‌های رسمی و واقعی، ۷۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.

چطور می‌شود در منطقه ۲۲ تهران، آپارتمانی تازه‌ساز با قیمت نصف «سطح واقعی قیمت» به فروش برسد؟

پاسخ این سوال در «دروغ‌فروشی» این فایل‌ها در بازار مسکن آنلاین است.

ماجرا از این قرار است که در منطقه ۲۲ تهران، برخی فروشنده‌ها،‌ به جای فروش آپارتمان، «امتیاز آپارتمان در حال ساخت» را به فروش می‌رسانند اما از سکوهای اینترنتی سوءاستفاده می‌کنند و «امتیاز خانه ساخته نشده یا در حال ساخت» را جای «خانه آماده استفاده و تازه‌ساز» قالب می‌کنند.

در کشورهایی که سکوهای اینترنتی برای عرضه فایل فروش آپارتمان وجود دارد، رگولاتوری جامعی از طرف نهادهای مسول بخش مسکن روی این سکوها صورت می‌گیرد ضمن آنکه سکوها «تعهد لازم به مشتری» را دارند.

سکوهای اینترنتی می‌توانند با اتصال به سامانه کدپستی و سامانه شهرداری تهران،‌ «صحت و سقم مالکیت فرد مدعی فروشنده آپارتمان» و همچنین «صحت و سقم واقعی بودن واحد مسکونی فروشی(اینکه واحد اصلا وجود خارجی دارد یا ساخته نشده است)» را خیلی راحت تشخیص دهند و مانع از «دروغ‌فروشی» و «زیان مصرف‌کننده» شوند.

https://vaghayesanat.ir/711966کپی شد!
10.1K