کیفرخواست یک مقام ارشد اسبق استان به اتهام اختلاس صادر شد

هورنیوز – صادق جعفری چگنی چهارشنبه شب در شبکه استانی خوزستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیرماه و شهید دکتر بهشتی اظهار کرد: یکی از موضوع‌هایی که در استان و به ویژه کلانشهر اهواز مدنظر و در حال پیگیری است، رفع مشکلات شبکه فاضلاب از سوی مسئولان مربوط به عنوان حقوق عامه است. حمایت از حقوق عامه در اولویت دستگاه قضائی خوزستان

 

چگنی با بیان اینکه دستگاه‌های متولی موظف هستند پیش از آغاز بارندگی‌ها در استان مشکلات این حوزه را مرتفع کنند، افزود: رفع مشکلاتی که مربوط به حقوق عامه هستند، در دستور کار بوده و به طور جدی پیگیری می‌شوند.

 

بازگشایی پل فولاد پس از تعمیر

وی در خصوص پیگیری‌ها برای رفع مشکل پل فولاد اهواز گفت: براساس نظر کارشناسان، این پل دارای مشکلاتی است که اگر تردد بر روی آن ادامه پیدا می‌کرد، احتمال وقوع حوادث با خطرهای جانی و مالی برای شهروندان وجود داشت به همین دلیل، دستور قضائی صادر شد و عبور و مرور از آن تا پایان عملیات ترمیم ممنوع است.

 

جعفری چگنی با بیان اینکه اجرای عملیات تعمیر و بهسازی پل فولاد منوط به تأمین تجهیزاتی است که از خارج از استان باید تأمین شوند، ادامه داد: مهلت یک ماهه برای تأمین ملزومات به دستگاه متولی داده شده و پس از نصب و راه اندازی و اطمینان از خطر نداشتن برای مردم، بازگشایی خواهد شد.

 

این مقام قضائی در خصوص طرح‌های عمرانی در سطح اهواز شامل؛ تقاطع غیرهمسطح میدان دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در یک سال گذشته جلسه‌های متعددی با کارفرما و متولیان این طرح برگزار شده و بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده و قول آنها، تا پایان شهریور ماه امسال شاهد بهره برداری از آن خواهیم بود.

 

جعفری چگنی عنوان کرد: پلیس راهور استان خوزستان براساس دستورهای قضائی ابلاغ شده و وظایف خود در جهت اصلاح خیابان‌های منتهی به میدان دانشگاه و روان شدن ترافیک، اقداماتی را انجام می‌دهد ولی پیمانکار باید در موعد مقرر این طرح را تکمیل و تحویل دهد و دادستانی نیز پیگیری این مسئله است تا نارضایتی برای شهروندان به وجود نیاید.

 

تعیین تکلیف مترو

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان در خصوص پروژه مترو در اهواز گفت: در جلسه‌ای که هفته گذشته برگزار شد، موضوع نظارت بر طرح و پیگیری‌ها با توجه به تغییر پیمانکار در دستور کار قرار گرفت و بر این اساس پیمانکار قبلی باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود تا کارفرمای جدید بتواند کار خود را آغاز کند.

 

وی افزود: با توجه به اینکه از آغاز این طرح مدت زمان زیادی می‌گذرد و اجرای آن از مدت‌ها قبل تعطیل شده است، استانداری خوزستان به طور جدی پیگیر موضوع است و دستگاه قضائی نیز تا حصول نتیجه و از سرگیری عملیات اجرای طرح متروی اهواز پای کار خواهد بود.

 

وی در تشریح برنامه‌های دادستانی و دستگاه قضا برای مقابله با مفاسد اقتصادی گفت: برای مبارزه جدی با اخلالگران در نظام اقتصادی در سطح استان، دو شعبه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در اهواز راه اندازی شده است.

 

به گفته جعفری چگنی، تاکنون بیش از ۱۰۰ کیفرخواست از سال گذشته تاکنون علیه مسئولان، شرکت‌ها، سازمان‌های دولتی و یا وابسته به دولت و نهادهای عمومی صادر شده است.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان عنوان کرد: هفته گذشته نیز کیفرخواست یکی از مقام‌های ارشد اسبق استان به اتهام اختلاس و ارتشاء صادر و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه‌های کیفری ارسال شده است.

 

بر اساس اعلام جعفری چگنی، در یک سال گذشته برخی از پرونده‌های تعدادی از مسئولان که در صلاحیت مرکز استان نبودند، به تهران ارسال شدند تا در دادسرای عمومی و انقلاب کارکنان رسیدگی شوند.

 

وی دردخصوص پرونده‌های شبکه‌های اختلاس، ارتشاء، تبانی و تدلیس در معامله‌های دولتی گفت: در اداره‌ها و سازمان‌های مختلفی در سطح استان، کیفرخواست‌های مختلفی صادر شده که از آن جمله می‌توان به حوزه‌های شهرداری برخی از شهرستان‌های استان، توزیع برق، شرکت‌های نفتی دولتی، راه و شهرسازی، آب و فاضلاب خوزستان، بانک انصار، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و همچنین چند شرکت دولتی و خصوصی فولاد که اخیراً پرونده‌های آن‌ها در حال رسیدگی است و مدیران عامل آن‌ها بازداشت شده اند، اشاره کرد.

 

جعفری چگنی با بیان اینکه عزم و اراده دستگاه قضائی استان برای مبارزه قاطع با افرادی که به هر نحوی می‌خواهند در حوزه اقتصادی اخلال ایجاد کنند، جدی است، ادامه داد: آمار و ارقام صدور کیفرخواست، مقابله دستگاه قضا با این اشخاص را نشان می‌دهد.

 

وی گفت: برخورد جدی با اخلالگران حوزه نظم، امنیت و آسایش عمومی، جرایم خشن و سرقت‌های مسلحانه، زورگیری‌ها، تیراندازی‌ها در مراسم عروسی و فاتحه خوانی در دستور کار دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان است و بدون هیچگونه اغماضی با عاملان این جرایم برخورد قانونی می‌شود.

 

به گفته این مقام قضائی؛ پرونده‌های اقتصادی شامل؛ منطقه آزاد اروند، پرونده موسوم به دکل‌های نفتی به ارزش بیش از ۶۰ میلیون یورو، شهرداری اهواز، کشتارگاه شهرداری اهواز و… با همکاری ضابطان در حوزه امنیتی و اقتصادی تشکیل شده اند و در حال رسیدگی هستند و قرار نهایی آن‌ها در روزهای آینده صادر خواهد شد.

 

آخرین وضعیت متروپل

وی با بیان اینکه بلافاصله پس از وقوع حادثه متروپل، دادگستری استان و شهرستان آبادان وارد عمل شدند، افزود: حدود ۱۰ روز با حضور رئیس کل دادگستری خوزستان به صورت مستقیم ناظر بر وضعیت امدادرسانی، آواربرداری بودیم.

 

جعفری چگنی، تشکیل پرونده علیه مقصران و مسببان اصلی این حادثه دلخراش را از دیگر اقدامات برشمرد و ادامه داد: با توجه به اسناد، مدارک و ادله موجود، تاکنون ۱۶ نفر به اتهام همدستی در این جنایت در بازداشتگاه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان به سر می‌برند.

 

به گفته دادستان عمومی و انقلاب خوزستان؛ شعبه ویژه‌ای از شعب استان به عنوان شعبه خاص رسیدگی به جرایم کارکنان دولت با توجه به سمتی که برخی از متهمان دارند و باید در مرکز استان به آن‌ها رسیدگی شود، اختصاص یافته است و پرونده در مراحل کارشناسی است و هیئتی از کارشناسان در حال بررسی ابعاد مختلف این حادثه هستند.

 

وی عنوان کرد: با بررسی‌های دقیق و کارشناسی‌های فنی، احتمال افزایش متهمان و مقصران حادثه دلخراش ریزش ساختمان متروپل آبادان وجود دارد و براساس تأکیدهای رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در رسیدگی به این پرونده، در اسرع وقت با صدور کیفرخواست، آن را به دادگاه ارسال خواهیم کرد.

 

مهر

https://vaghayesanat.ir/705902کپی شد!
35
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *