سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس:

صنعت فولاد همچنان گرفتار قطع برق و گاز

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه فولاد سازی‌ها صنایعی بزرگ و تاثیرگذار در اقتصاد کشور هستند گفت: اگر آماری از فولادسازی‌ها تهیه کنیم، متوجه خواهیم شد که درصد قابل توجهی از اشتغالزایی کشور به وسیله فولادسازی‌های محقق می‌شود.

وقایع صنعت  – غلامرضا مرحبا بر نظارت مستمر در امر تولید تاکید کرد و گفت: نمی‌توانیم نسبت به وضعیت تولید بی تفاوت باشیم، بلکه باید دایم وضعیت تولید در بخش‌های گوناگون را رصد کنیم و هرجا مشکلی مشاهده کردیم، به سرعت و قبل از آنکه بحران آفرین شود، کارگشایی کنیم.

او خواستار توجه جدی به بخش‌های کلیدی و مشاغل تاثیر گذار شد و عنوان کرد: فولاد سازی‌ها بزرگترین بخش تولید، اشتغال و اقتصاد کشور است و نباید نسبت به آن‌ها بی تفاوت باشیم.

این نماینده آستارا در مجلس شورای اسلامی خواستار در نظر گرفتن چالش‌های فولادسازی‌ها به صورت مستمر شد و افزود: اینکه مشکلات و چالش‌های را بدانیم، کافی نیست، بلکه باید راهکار‌هایی برای رفع مشکلات فولادسازی‌ها بیاندیشیم.

وی بی توجهی به مشکلات را خطرآفرین توصیف کرد و گفت: باید به نوعی رفتار شود که فولاد سازی‌ها در شرایط متفاوت، آسیب نبینند.

این مقام مسئول در خصوص قطع برق و گاز کارخانه‌ها به ویژه فولادسازی‌ها اظهار کرد: اگر برق و گاز فولاد سازی‌ها تخصیص نیابد، یا قطع شود، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت باید پاسخگوی خسارت‌ها و زیان‌هایی باشند که نه تنها به فولاد کشور، بلکه به اقتصاد کشور وارد می‌شود.

او با تاکید بر اینکه باید مشخص شود چه اتفاقاتی افتاده که پس از گذشت مدت ها، کارخانه‌های بزرگ و تاثیرگذار کشور از جمله فولاد سازی با مشکل رو به رو می‌شوند گفت: چرا هنوز برای تامین گاز و برق کارخانه‌ها چاره اندیشی نمیشود، مگر غیر از این است که مدتهاست با این مشکل رو به رو هستیم، چرا آینده نگری صورت نمی‌گیرد؟

این سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با یادآوری سابقه فعالیت فولادسازی‌های بزرگ همچون کارخانه‌های فولاد مبارکه، ذوب آهن و خوزستان گفت: این کارخانه‌ها تبدیل به برند شده اند و محصولات فولادی این کارخانه‌ها در جهان شناخته شده است. بنابر این نباید به بهانه‌های مختلف دچار مشکل شوند.

نماینده آستارا با اشاره به اینکه کارخانه‌های فولاد سازی همچون فولاد مبارکه تولیداتی دارند که در کشور و حتی منطقه بی‌سابقه است گفت: فولادسازی‌های داخلی می‌توانند نیاز‌های صنایع مختلف را تولید یا به تولیداتی اقدام کنند که باعث قطع وابستگی و رسیدن به خودکفایی شود، اتفاقی که امروزه به خوبی صورت گرفته است.

مرحبا در پایان با اشاره به بازار‌های صادراتی فولادسازی‌ها افزود: هنگامی که به هر بهانه‌ای برق یا گاز این شرکت‌ها را قطع می‌کنیم، نه تنها برای تولید و تامین نیاز داخل، بلکه برای صادرات و ارز‌های صادراتی مورد نیاز کشورمان چالش درست می‌کنیم، به همین دلیل باید تامین گاز و برق آن‌ها در اولویت باشد.

https://vaghayesanat.ir/709266کپی شد!
36