رونمایی از نظام جامع توسعه مدیریت صنعت نفت
وقایع صنعت – نظام جامع توسعه مدیریت صنعت نفت امروز(سهشنبه، ۱۵ آذرماه) در نشست تخصصی توسعه مدیریت و سرمایه انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علیمددی، معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه وزیر نفت، مرتضی شاهمیرزایی، معاون وزیر در صنایع پتروشیمی و مدیران منابع انسانی چهار شرکت اصلی رونمایی شد.
این نظام جامع بنا دارد با شناسایی استعدادهای مدیریتی، ارزیابی و توسعه استعدادها بهمنظور توسعه نظام مدیریت در صنعت نفت گام بر دارد.
مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت تدوین این نظام جامع را به عهده داشته و از سوی معاون توسعه مدیریت صنعت نفت به چهار شرکت اصلی وزارت نفت و پژوهشگاه صنعت نفت ابلاغ شده است.
مدیران کنونی صنعت نفت و استعدادهای شناساییشده برای اکتساب جایگاههای مدیریتی در آینده باید گواهینامه صلاحیت حرفهای خود را از این مرکز دریافت کنند.
قدردانی از ایدههای برتر حوزه مدیریت توسعه و سرمایه انسانی وزارت نفت
همچنین در نشست تخصصی توسعه مدیریت و سرمایه انسانی صنعت نفت، از ایدههای برتر راهکارهای رفع چالشهای حوزه سرمایه انسانی قدردانی شد.
پیش از این معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت با انتشار فراخوانی از همه کارکنان صنعت نفت،(رسمی، قراردادی و پیمانکاری) دعوت کرده بود ایدههای خود برای رفع چالشهای حوزه سرمایه انسانی را ارائه کنند.
بهدنبال انتشار فراخوان، ۱۹۴ ایده از سوی کارکنان صنعت نفت به دبیرخانه این نشست تخصصی ارسال شده بود که از این تعداد، ۱۵۴ ایده در قالب درست تدوین شده بودند و پذیرش شدند.
بر اساس این گزارش، ایدههای پذیرفتهشده ارزیابی و داوری شدند و سرانجام ۱۰ ایده برتر از این بین انتخاب شد که طی این نشست از این ایدهها قدردانی میشود.
ایدههای برتر بهترتیب «بزرگنمایی و عمیق شدن در نمودار سازمانی صنعت نفت» ارائهشده از سوی فرشید سالکی شاغل در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، «الگوی مفهومی شایستگی مبتنی بر نهجالبلاغه»، ارائهشده از سوی علی قریوندنساری، شاغل در ستاد شرکت ملی نفت ایران، «ایجاد سامانه کاریاب و دسترسی عموم از سمتها و کارکنان متقاضی جذب و انتقال»، ارائهشده از سوی سعید پرور، شاغل در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، «کلینیک منابع انسانی»، ارائهشده از سوی هادی رضائی، شاغل در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و «ایجاد ساختار یکپارچه منتورینگ در صنعت نفت»، ارائهشده از سوی علی اکبر ایزدخواه و میثم رفیع پرهیزگار، شاغل در شرکت پالایش نفت تهران است.
همچنین ایدههای «مدل و الگوهای سیستمی و اعلام انحراف از برنامه مبتنی بر یادگیری ماشین»، ارائهشده از سوی کوروش پرکار، شاغل در شرکت نفت فلات قاره، «الگوی شبیهساز تصمیمگیری مدیران سازمان بر اساس تفکر و تجارب ایشان با استفاده از پایتون»، ارائهشده از سوی احسان صالحی، شاغل در شرکت نفت فلات قاره ایران، «ایجاد سامانه مدیریت فرآیندهای اداری (روبات خدمات مشاورهای)، ارائهشده از سوی مهدی دریایی شاغل در ستاد شرکت ملی نفت ایران و «نیازسنجی آموزشی مبتنی بر ترسیم نقشهراه دانشی راهبرد سازمان (پالایشگاه آبادان)، ارائهشده از سوی قاسم خواجهوندی، شاغل در پالایشگاه آبادان بهترتیب در رتبههای بعدی ایدههای برتر بودند.