سرمایه‌گذاری، پیش‌نیاز توسعه هوش مصنوعی در صنعت نیرو

رئیس پژوهشگاه نیرو در نخستین رویداد به کارگیری هوش مصنوعی در بخش تولید برق گفت: توسعه فناوری‌های نوین از ماموریت های این پژوهشگاه است که حرکت در این حوزه آغاز شده ولی سرعت تغییر و تحولات فناوری آن چنان بالا است که لازم است ما در این حوزه‌ها متمرکز شویم.

وقایع صنعت –  مجید عمیدپور رئیس پژوهشگاه نیرو این پژوشگاه را یک نهاد علمی وزارت نیرو و صنعت برق توصیف کرد و اظهار داشت: توسعه فناوری‌های نوین از ماموریت های این پژوهشگاه است که حرکت در این حوزه آغاز شده ولی سرعت تغییر و تحولات فناوری آن چنان بالا است که لازم است ما در این حوزه‌ها متمرکز شویم.

عمیدپور، با بیان اینکه فعالیت های این پژوهشگاه با همراهی دانشگاه ها در حال انجام است، ادامه داد: صنعت برق به عنوان مؤلفه توسعه جامعه بشری مهم است؛ از این رو نیاز است تا به طور جدی به آن توجه شود و در دنیا سرمایه گذاری های زیادی داشته است.

رئیس پژوهشگاه نیرو با تاکید بر اینکه برای به کار گیری هوش مصنوعی، باید خود را سازگار کنیم، خاطرنشان کرد: از هوش مصنوعی با نام انقلاب چهارم صنعتی یاد می شود و گردش مالی آن تا ۲۰۳۰ بالغ بر ۲ هزار میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.

این مقام مسئول شبکه های اجتماعی چون یوتیوب و غیره، خودروهای خودران، ترجمه زبان ماشینی، تبدیل صوت به متن و برعکس را از مصادیق هوش مصنوعی دانست و یادآور شد: ابن فناوری می تواند ما را در پایش از راه دور، افزایش ظرفیت و راندمان یاری کند و این اقدامی است که در شرکت زیمنس برای پایش و کنترل با استفاده از هوش مصنوعی در ابعاد وسیع اجرایی می شود.

عمیدپور با تاکید بر توسعه زیست بوم هوش مصنوعی در صنعت برق، اجرای آن را نیازمند زیر ساخت‌هایی دانست که با حمایت معاونت علمی میسر می شود، ادامه داد: ما بدون این زیر ساخت ها نمی توانیم انقلاب صنعتی را همراهی کنیم و برای آن نیاز به سرمایه گذاری است.

https://vaghayesanat.ir/711382کپی شد!
4177